DESPE NOI

       Dorința de dezvoltare și de a satisface o gamă cât mai variată din nevoile clienților ne-a împins către o nouă ramură „Comerț cu autovehicule” apoi, cunoscând îndeaproape dorințele clienților, deoarece ne-am situat și noi de foarte multe ori în aceeași poziție, în scurt timp am pus bazele unui service auto profesionist, cu echipamente moderne și oameni bine pregătiți.                       

       Efortul echipei GTM s-a văzut într-un termen scurt, astfel prin dorință și unitate începutul timid s-a transformat într-un real succes.            

     Experința acumulată ne-a făcut să ne dezvoltăm și mai mult și să separăm activitățile, astfel încât GTM TRUCKS & CARS, noua societate din grupul  de firme GTM, să dezvolte strict activitatea de comerț cu mașini, camioane și partea de service la sandarde înalte.            

Așadar, în momentul de față GTM TRUCKS & CARS oferă o gamă variată de vehicule care au trecut printr-o serie riguroasă de verificări și care așteaptă să servească nevoilor clienților.            

Nu doar oferta, oferta noatră este diversificată punând în fața cumpărătorului mărci de top din area autovehiculelor Man, Volvo, Mercedes, etc, ci și prețul este unul corect întrucât toate bunurile care părăsesc sediul companiei noastre, sunt servisate și înainte de livrare se face ultima inspecție și prezentare a viciilor, remediate după caz, astfel încat fiecare bun să corespundă 100% din punct de vedere mecanic și estetic.                       

       Deoarece suntem și ne dorim să fim în continuare un partener de încredere și pe termen lung, vă oferim și garanția că în orice moment echipa noastră mobilă din departamentul de service vă poate ajuta în situații de disfuncționalitate dar și în momentul în care doriți să aduceți un plus vehiculului dumneavoastră.            

       Prin urmare GTM TRUCKS & CARS este partenerul dumneavoastră de încredere care vă oferă vehiculul dorit, dar și garanția unor serivicii auto de calitate care să țină strâns legat relația formata de noi și client.            

      În prezent colaboram cu toți dealeri autorizați din Germania, Austria, Belgia și Ungaria.Pe grupul de firme avem un număr de 39 angajați, din care 7 se ocupa strict de achiziții, vânzare și service.

CLIENTII NOSTRII